Ardanta

Premie indicatie per maand

Bij 18 jaar: € 6,72
Bij 20 jaar: € 7,08
Bij 30 jaar: € 9,39
Bij 40 jaar: € 13,00
Bij 50 jaar: € 19,13
Bij 60 jaar: € 31,13

Meeverzekeren mogelijk

Partner: mogelijk
Kind: gratis

Uitkering

Totale waarde
€ 7500,-
Vrij te besteden:
€ 7.500,-
Dienstenpakket t.w.v.
€ 0,-

Eenmalige kosten

Poliskosten € ?
Distributiekosten € ?

Missie en visie van Ardanta

Helpen door te doen. Daar staan we voor. We zijn dan ook meer dan een gewone uitvaartverzekeraar. We helpen met het maken van bewuste keuzes rond overlijden en geven antwoord op praktische vragen. Aan u en uw naasten. Nu én straks als het nodig is.

We geven graag tips om praktische zaken rond overlijden te regelen. En ook helpen we u om het nadenken en het gesprek over het leven en de dood makkelijker te maken.

Onze belofte

Het leven. Daarover praat je meestal makkelijker dan over de dood. Toch weet ook u dat doodgaan bij het leven hoort. Geen eenvoudig onderwerp. Wel is het goed om tijdens uw leven al eens over de dood na te denken. Niet dagelijks natuurlijk, maar zo af en toe. Erover denken is al goed, maar erover praten nog beter.

Dat geeft rust & ruimte.

Waar we voor staan, doen we allemaal vanuit onze kernwaarden...

Ik ben hulpvaardig, we verplaatsen ons altijd in uw behoefte. We luisteren en tonen interesse. We schatten in welke risico's u wel of niet wilt afdekken. Ook bij het voorkomen daarvan en bij het oplossen als ze zich toch voordoen.

Ik denk vooruit, we willen u positief verrassen, we zoeken vol energie naar nieuwe oplossingen en we zorgen dat u weer verder kunt.

Ik handel doortastend, de manier waarop we handelen is persoonlijk en altijd op basis van vakkennis. We streven ernaar dat we het goed doen, ook voor de generaties die komen.

Vragen over deze website?

Bel met: 088-1155616
of

uitvaartverzekeraar-banner